Referencer

Louise   25-06-2015

Så blev tiden til at min dejlig søn skulle i børnehave. Og det var med stor vemod at skulle hente ham for sidste gang og sige farvel til verdens bedste dagplejemor! Bettina er så sød og kærlig og det er altid et glad barn jeg kunne hente. Hun læser bare børnene som åbne bøger og favner dem som de hver i sær har brug for. Vi kommer uden tvivl til at savne dig, Bettina!!!! Tak for en dejlig tid <3


Olivers forældre  29-01-2011

Hejsa 😉 Oliver har været hos dig siden oktober, og det har været nogen skønne måneder. Der er ingen tvivl om at børnene har det godt, og er trygge hos dig. Der er en masse kærlighed og tid til hver enkelt barn. Vi er meget trygge ved at aflevere guldklumpen hos dig om morgenen 😉 Der er ikke noget bedre end når man modtager en sms med billede og tekst af hvad ens søn har foretaget sig den dag – TAK FOR DET 😉 Ser frem til at næste barn skal starte hos dig august 2012..


Oliver og Noahs forældre  05-06-2014

Nu er tiden kommet for at mindste manden også skal i børnehave. Derfor vil vi gerne sige dig tak for denne gang:-) Vi har været utrolig glade for at have begge vores børn hos dig bettina. Du er en omsorgsfuld, betænksom og skøn kvinde. Vi vil savne dig, og din positive måde at være på. Du har altid været flexibel og hjælpsom. – Tak for nogen gode og trygge år for vores børn.


Mia’s Far & Mor  30-04-2013

Så er vi kommet til Mia’s sidste dag i dagplejen hos dig. Mia har haft en fantastisk tid, nogle dage har hun slet ikke været til at få med hjem. Vi er utroligt glade for at du har givet Mia en god og tryg start på livet, og er sikker på at hun er rigtig godt rustet til de nye og spændende udfordringer i livet. Vil klart anbefale dig til andre, og håber at når der kommer en nr.2 engang, at der er en ledig plads. 🙂 Mange hilsner fra Mia og hendes forældre.


Inga  19-11-2010

Ja nu er tiden kommet til Sander snart skal i bh. Han startede hos dig i en alder af 7 mdr, da du var kommunal dagplejer. Da du valgte og starte op som privat, var der ingen tvivl om at Sander skulle blive hos dig. Du har aldrig haft sygdom, og det sætter vi stor pris på. Du tager dig tid til hver enkelt barn og har altid tid til en sludder. Du er alt i alt en fremragende dagplejer og næsten som en del af familien når man har barn hos dig.


Sussan/Phillips mor 😉  20-07-2010

Hej Bettina – Lige en lille hilsen herfra. Det er en rigtig flot hjemmeside med dejlige billeder af børnene. Phillip er jo rigtig glad for at være hos dig og tit vil han slet ikke med hjem. Hos dig får Phillip lov til at være sig selv – han er tryg glad og udvikler sig. Han kom jo til dig efter han havde rykket en del rundt. Jeg har heldigvis haft muligheden for at holde ham hjemme de gange han skulle være hos gæsteplejere som han ikke kendte som er ulempen ved den kommunale dagpleje. Efter han kom hos dig er det en hel anden dreng vi har fået – mere glad. Så selvfølgelig skulle han blive da du blev privat. Hvis man har muligheden for det kan jeg klart anbefale det, du har ikke været syg endnu ;)og ferien har været til at aftale dejligt. Så længe Phillip er glad og tryg er vi det også 🙂

Kh Sussan


Heidi Nygaard  13-10-2009

Hej Jeg er mor til Mikkel som går hos Bettina nu… Jeg vil bare sige til jer som er i tvivl om i skal tage en den kommunale dagpleje eller den private ville jeg helt klart anbefale den private ved godt der er nogle ulemper hvis din private dagplejemor bliver syg eller skal havde ferie men man kan altid finde en løsning i denne tid vil jeg mene. Grunde til jeg valgte en privat dagpleje til Mikkel var fordi jeg kæmpede en kamp med kommunen om at få en kommunale dagpleje til ham der jeg skulle bruge en. Jeg havde ønskede 5 men fik afslag på dem alle 5 hvad jeg ikke lige syntes kunne være rigtig så jeg måtte selv finde en løsning og sagde til mig selv hvorfor ikke prøve en privat.. Jeg har haft min store dreng i en kommunale dagpleje så jeg ved godt hvordan det forgår også men må sige at jeg endnu engang anbefaler den private syntes de kommer ud at se mere med den private dagpleje Bettina gør meget for de børn hun har hos sig hvad ang. Ture osv. Man får heller ikke sig barn så sygt ved der ingen gæstebørn kommer eller de skal til mange forskellige gæstedagplejer det må jeg sige er en fordel…. Her kan man trygt aflevere sit barn og regne med at de får en masse oplevelser samt en rigtig dejlig dag hverdag Jeg kan kun anbefale Bettina hun har styr på sine børn & er en glad og smilene dagplejemor hverdag..

Kærlig Hilsen Heidi Nygaard

Kathrine

Kære Bettina.
Efter 2 skønne år, er tiden nu kommet til at jeg skal videre i børnehave.
Jeg har nydt at være hos dig, mens min mor og far har været på arbejde. Du har altid givet mig tryghed, omsorg og masser af kærlige kram.
Selvom jeg ikke længere går hos dig, snakker jeg stadig rigtig meget om dig og hele din søde familie.
I har en helt særlig plads i mit hjerte.
Jeg elskede alle de fantastiske ture, du tog på med os. bla. da vi var i zoologisk have.
Du har givet mig det der skulle til at jeg kan klare mig nede i børnehaven, masser af styrke og selvtillid.

Mange knus Carolina. Rediger


Elisabeth
Kære Bettina.
Nu har jeg haft 2 fantastiske og trygge år hos dig, men nu er jeg blevet så stor at jeg skal i børnehave.
Du lært mig op til denne dag, du har givet mig selvtillid, når jeg syndes tingene var svært, har du hjulpet mig så jeg fik modet igen og afsted var jeg igen.
Du har givet mig tryghed, når vi har været på vores altid hyggelige tur, og jeg syndes der var mange nye børn og voksne gav du mit et kys, og fortalte mig du nok skulle passe på mig.
Du har givet mig kærlighed og omsorg, når far og mor skulle på arbejde og jeg savnede dem, sad du med mig på skødet og krammede mig, til jeg var klar til at lege med de andre børn. Ligesom du har trøstet mig utallige gange fordi jeg var faldet. Du har altid haft tid til at putte med mig, hvis behovet var der og det var guld vær.
Du har givet mig meget med i rygsækken, blandt andet hvordan de socale spille regler er, mellem mig og de andre børn. Omsorg til andre og mange flere ting som du har givet mig med det vil jeg kunne bruge fremover, derfor vil jeg sige tusind tak for alt du har lært mig. Du har en helt spiecel plads i mit hjerte som ingen vil ku erstatte.
Mange knus og kram Benedikte Rediger